Dekorativni podovi za enterijer

Nekada je izgled špatulata bio rezervisan samo za zidove. Danas je, zahvaljujući revolucionarnoj formuli i primeni tehnoloških znanja, stvoren ekološki proizvod na vodenoj bazi za podove. Ovakvi podovi su bez sastava, fuga, dilatacionih prelaza i lako ih je održavati.

Enterijeri urađeni ovom dekorativnom tehnikom odišu elegancijom i njenom primenom dobijamo nove jedinstvene i atraktivne prostore.

Ove tehnike nanose se u stambenim prostorima na podne površine u: dnevnim sobama, spavaćim sobama , kuhinjama (preko postojećih pločica) , predsobljima, hodnicima, kao i na stepenište.

Mogu se nanositi na pod u kupatilu i u tuš-kabini (preko postojećih pločica). Za prostore u kupatilima postoji dodatni protivklizni premaz.

Pogodni su za podove u kafićima, pabovima, barovma, hotelima i restoranima. Ovim tehnikama mogu se "obući” i podovi u frizerskim i kozmetičkim salonima, radnjama, buticima...

"Špatulato'' dekorativni podovi se biraju prema RAL karti. Kombinacijom dve, tri ili više boja mašti nema kraja i samo nebo je granica. Podovi "obučeni” ovom dekorativnom tehnikom daju enterijerima i eksterijerima potpuno novi i jedinstveni atraktivni izgled.

Pod urađen ovom tehnikom i sve uzorke možete pogledati u našem salonu MY WALL & FLOOR u ulici Igora Vasiljeva 29g.

 

Dobrodošli :)

Za više informacija pogledajte rubriku najčešća pitanja