Dekorativni podovi za enterijer i eksterijer

3D street art (engl. Street art) je bilo koja umetnost koja je nastala na javnom mestu - na ulicama. Motivi ulične umetnosti su različiti kao i njene tehnike. Najčešći motiv 3D street art  podova su velike rupe I otvori gde se stvara optička iluzija da ljudi, i stvari, stoje na ivicama provalija ili su na slici razni  predmeti koji lebde u vazduhu. Ovi crteži se sa papira mogu preneti na pod bilo kog prostora I objekta kao što su restorani, kafići, tržni centri sale za proslave…

Slika se može postaviti preko betonske košuljice, preko epoksidnih ili poliuretanskih podova I preko pločica. Od izrade završnog nacrta, do potpunog završetka, ovaj  projekat obično traje dva do četiri dana, u zavisnosti od veličine i složenosti slike.


Kako se izrađuju 3D Street slike na podovima?
Prvo, klijent predlaže I šalje svoje ideje šta bi želeo da bude na slici, koja će se kasnije preneti na pod. Zatim će, jedan od naših street art  umetnika izraditi 1-2 crteža kao predlog. Po odobrenju klijenta, dogovorena slika će se preneti na pod objekta. Po završetku, slika se zaštićuje specijalnim providnim premazima kako bi bila otporna na hodanje preko nje I čišćenje.