Višebojni samorazlivajući dekorativni podovi za enterijer

Pogodnii su za prostore u enterijeru: kupatila , kuhinje, dnevne i spavaće sobe. Praktičnu primenu mogu pronaći za uređenje kafića barova, pabova...

Mogu se koristiti za nameštaj: stolove, radne ploče, šankove, bar-pultove, kupatilski nameštaj...

Kada se toniraju u više nijansi, dobija se neograničen broj kombinacija boja. Mogućnosti toniranja: perla metalik, zlatni, srebrni i bakarni pigmenti, gliteri u boji...

Korišćenjem određenih luminiscentnih pigmenata, kao i tamnih i svetlih nijansi boja,  moguće je dobiti takav dekorativni efekat  da određeni delovi  poda, šanka ili pulta svetle u mraku. Pored ovih pigmenata u pod je moguće dodati i fluorescentne boje i dobiti najraznovrsnije  efekte na podovima  diskoteka, kafića, barova, pabova i sl. Upotrebom zidnih dekorativnih tehnika "Magic light'' italijanskog proizvođača "Valpaint'', možemo dobiti efekte da celi zidovi ili određeni njihovi delovi svetle u mraku.

Informacije o tome možete pogledati na našem sajtu Valpaint Magic Light.

Kada se ovaj materijal za izradu podova koristi kao transparentan, u njega se mogu zaliti razni predmeti: slike, novine, listovi, stripovi, novčanice, metalni novčići, cd-ovi , gramofonske ploče... Mogućnosti primene ovih materijala su neograničene.

Zamislite menjačnicu ili kladionicu sa zalivenim novčanicama ili novčićima u podu ili  prodavnicu nosača zvuka sa zalivenim cd-ovima ili gramofonskim pločama na pultu. Vlasnik kafića, bara ili paba  može da se odluči za strip ili novine po podu, šanku ili na stolovima. Moguće je tapetu postaviti na zid i zaliti je u šank ili pod.

Sve uzorke ovih zidova i podova  možete pogledati u našem salonu MY WALL & FLOOR.

Na istom mestu  ćete videti i sto debljine 6 cm koji je napravljen tako što smo dve hrastove daske zalili u providni materijal.

 

Dobrodošli  : )

Za više informacija pogledajte rubriku najčešća pitanja

Pogledajte uzorke za ovaj proizvod