Dekorativni podovi, zidovi i plafoni sa izgledom cementa za enterijer i eksterijer

Obrada podnih, zidnih i plafonskih površina dekorativnim efektom sa izgledom cementa sve je traženija među arhitektama. Ovim materijalom mogu se "obući” podovi, zidovi, plafoni, kao i nameštaj u eksterijeru i enterijeru.

Završna obrada sa izgledom cementa otporna je i na spoljašnje vremenske uticaje, pa se koristi u eksterijeru za oblaganje pultova, šankova, stolica, ležaljki, kao i za "oblačenje'' podova na balkonima i terasama. Pogodna je za staze u dvorištima i podne površine oko bazena.

U unutrašnjim prostorima koristi se za podove, zidove i plafone u kuhinjama, dnevnim i spavaćim sobama, hodnicima, na stepeništima, u kupatilima, saunama...  Zbog svoje izuzetne otpornosti na vlagu dekorativna tehnika sa izgledom cementa pogodna je za zidove i podove u kupatilu.

Ovim materijalima mogu se "obući'' kuhinje, radne ploče,  kupatilski nameštaj, sobni nameštaj. Predmeti urađeni  tehnikom sa izgledom cementa daju prostorima potpuno novu dimenziju u uređenju enterijera.

Izgled cementa može biti u nijansma od svetlo do tamno sive ili u nijansama boja kao što su crvena, plava, žuta, zelena, braon, tako da se uklapaju u postojeći enterijer ili eksterijer.

Ponekad su u enterijeru, stanovima, kućama, apartmanima, kafićima, restoranima, barovima, poslovnim prostorima, tržnim centrima, prodavnicama, buticima zahtevi investitora samo zidovi i plafoni sa izgledom cementa. U tom slučaju zbog ekonomičnosti preporučujemo "Valpaint'' zidne tehnike sa izgledom cementa, koje su znatno niže cene od podnih dekorativnih tehnika sa izgledom cementa.

U našem salonu MY WALL & FLOOR možete pogledati klub sto, stolice, stepenište i kuhinju urađene ovom dekorativnom tehnikom i zidove sa izgledom cementa urađene "Valpaint” tehnikom.

 

Dobrodošli  : )

Za više informacija pogledajte rubriku najčešća pitanja

Pogledajte uzorke za ovaj proizvod