Valpaint akademija

Kompanija VALPAINT je italijanski lider u proizvodnji boja sa dekorativnim efektima, zidnih premaza za dekoraciju i dekorativnih tehnika.

Firma je osnovana 1988. godine u Anconi od strane g-dina FERDINANDA SARTIJA i na samom početku osnovna misija je bila proizvodnja boja i premaza za konzervaciju starih istoriskih i kulturnih objekata. Danas, posle četvrt veka, razvila se moderna industrija dekorativnih premaza sa daleko većom paletom proizvoda. Na tehnoloiškom nivou, VALPAINT se smatra jednom od najnaprednijih italijanskih kompanija. U njenom sastavu su moderne laboratorije koje se oslanjaju na dugogodišnje iskustvo vrhunskih hemijskih eksperata na jednoj strani i osvedočenih italijanskih dizajnera, čiji je timski rad rezultirao stvaranjem široke palete proizvoda.

Kompanija VALPAINT posluje po standardima ISO 9001 i ISO 14001. Valpaint je proizvođač uvek prvi u inovacijama, poštujući, na prvom mestu, KVALITET (proizvodi su vodoperivi i paropropusni), ŽIVOTNU SREDINU, STANDARDE i EKOLOŠKI MOMENAT (svi premazi su isključivo na vodenoj bazi). Prodajna politika firme VALPAINT na prvom mestu je zadovoljenje zahteva klijenata u dekorativnom, kvalitativnom i ekološkom pogledu i u saradnji sa dizajnerskim timom, pored tradicionalnih, permanentno su u ponudi prisutni i novi avangardni i jedinstveni proizvodi.

U Italiji je kompanija VALPAINT prisutna u svakom gradu zahvaljujuci snažnoj prodajnoj mreži. U svetu prodajnu mrežu čini lanac distributera. Na tržištu Srbije, distributer za proizvode robne marke VALPAINT, je firma My Wall & Floor.

Firma My Wall & Floor je deo firme EUROKOLOR. Eurokolor se nalazi na adresi Igora Vasiljeva 29 G u Krnjači, a tu smo i osnovali VALPAINT AKADEMIJU. To je mesto gde će svi moleri, farbari, izvođači gipsanih radova i ostali, moći da uče i vežbaju primenu i aplikaciju dekorativnih VALPAINT tehnika (cena seminara je 5.500,00 dinara sa uračunatim PDV-om). Naš cilj je da postojećim majstorima, koji već koriste materijale VALPAINT, upotpunimo dosadašnja znanja, podelimo sa njima stečena iskustva I naučimo ih primeni novih tehnika, a majstorima, koji se do sada nisu susretali sa VALPAINT materijalima, to omogućimo.

Težimo ka tome da majstori pravilno nauče i kasnije pravilno primenjuju u praksi stečena znanja.

Prijava za Valpaint Akademiju

Ovim putem želim da se prijavim na seminar primena VALPAINT dekorativnih tehnika:

3 + 9 =