Oblačimo Vaše zidove, podove i nameštaj!

Kuhinje i kupatila bez fuga i pločica

My Wall&Floor

Jedan od načina da promenite ili osvežite izgled Vašeg životnog ili poslovnog prostora je pomoću ’’VALPAINT’’ dekorativnih tehnika koje nude veliki izbor boja i efekata, koji se postižu na razne načine. Dekorativna tehnika koja je sve više zastupljena u enterijeru je rđa (Corten). Efekat dekorativne tehnike sa izgledom rđe možete pogledati u našem salonu ``My Wall&Floor``. Sve dekoracije možemo naneti i na zidove i podove u kupatilima i kuhinjama preko postojećih pločica.

U našem salonu ``My Wall&Floor`` možete pogledati materijale kao što su DEKORATIVNI KEMEN i opeka koji daju dodatnu toplinu, prijatnu atmosferu i utisak dugotrajnosti i postojanosti. Dekorativni kamen se koristi i u enterijeru i eksterijeru.

Kao novinu u Srbiji i regionu želimo da Vam predstavimo špansku firmu CEMENT DESIGN - mikrocement proizvode idealne za podove, zidove i površine sa izgledom cementa.


My Wall & Floor tim

Vesti i obaveštenja

01

Poštovani saradnici, Ovom prilikom Vas obaveštavamo da je u toku promena adrese firme "My Wall & Floor" i da će od utorka 01.10.2019. sedište firme biti na adres...

rasch r 47950detail 622324.jpg 1

Poštovani,   Ovim putem Vas obaveštavamo da je izložbeni salon My Wall & Floor bogatiji za još jedan lagerski katalog tapeta. U pitanju je katalog Klara. ...