Oblačimo Vaše zidove, podove i nameštaj!

Kuhinje i kupatila bez fuga i pločica

My Wall&Floor

Jedan od načina da promenite ili osvežite izgled Vašeg životnog ili poslovnog prostora je pomoću ’’VALPAINT’’ dekorativnih tehnika koje nude veliki izbor boja i efekata, koji se postižu na razne načine. Dekorativna tehnika koja je sve više zastupljena u enterijeru je rđa (Corten). Efekat dekorativne tehnike sa izgledom rđe možete pogledati u našem salonu ``My Wall&Floor``. Sve dekoracije možemo naneti i na zidove i podove u kupatilima i kuhinjama preko postojećih pločica.

U našem salonu ``My Wall&Floor`` možete pogledati materijale kao što su DEKORATIVNI KEMEN i opeka koji daju dodatnu toplinu, prijatnu atmosferu i utisak dugotrajnosti i postojanosti. Dekorativni kamen se koristi i u enterijeru i eksterijeru.

Kao novinu u Srbiji i regionu želimo da Vam predstavimo špansku firmu CEMENT DESIGN - mikrocement proizvode idealne za podove, zidove i površine sa izgledom cementa.


My Wall & Floor tim

Vesti i obaveštenja

vesti i insta

Poštovani, Obaveštavamo Vas da My Wall & Floor zbog Uskršnjih praznika neće raditi u periodu od 17.04. do 21.04.2020.  Srećne praznike želi Vam, My Wall...

23

Poštovani prijatelji, klijenti i saradnici,

 Usled mera koje je Republika Srbija donela za suzbijane virusa COVID-19, 
showroom My Wall & Floor menj...