Drugi o nama

Jako ste ljubazni , EXTRA STE !!!

Stefan Jovanović, VLASNIK STANA DORĆOL, Beograd

Najbolji izbor tapeta I još ih imate na stanju dostupne. Osoblje pun pogodak.

Milan i Marija Korda, VLASNIK STANA BRAĆA JERKOVIĆ, Beograd

Veliki izbor materijala i veoma ljubazno osoblje. Sve pohvale za saradnju.

Milan Lazić VLASNIK KUĆE U NASELJU MIRIJEVO, Beograd

Dobri ste, pravi ste, sve govori o vama to što kupujem Valpaint materijale već 16-ti put u My Wall-u što za kancelarije što za stanove. SABULADOR nije nigde kao kod Vas.

Matešić transport, Ruma

Želim da Vam se zahvalim na pomoći pri izboru dekorativnog kamena i tapeta. Sve pohvale za uslužnost osoblja firme " My wall " i kvalitet vaših proizvoda.

Dejan Bokun VLASNIK STANA Pančevo

Saradnja sa Marijanom bila je izuzetna. Stručnost, ljubaznost, posvećenost poslu kojim se bavi, znanje i nadasve ljudsko razumevanje, samo su neke od osobina sa kojima sam se sreo sarađujući sa njom kao predstavnicom MyWall-a, na adaptaciji stana u ul.Marka Čelebonovića 57 na Bežaniskokoj Kosi. Preporuke, predloge i idejna resenja koje nam je dala, tako su dobri da bez preterivanja mogu reći da je to najlepši stan koji smo uradili za proteklih 10 godina. Nadam se da ću gore navedeno vrlo uskoro dokumentovati i fotografijama...
Saradnja za svaku pohvalu...

Dejan Subotić, PREMIER ADAPTACIJE, Aranđelovac

My wall....šta reći....fenomenalni su!!!! Nakon Marijaninih saveta koje je Saša sproveo u delo u rekordnom roku i Vladine pomoći ......moj muž je rekao: “ Stan sada izgleda besno” :-))))) Jedva cekam da nastavimo saradnju!!! Od sada pa nadalje moji zidovi će uvek biti obučeni u My wall tapete i tehnike! Hvala Vam puno My wall tim.

Andrea Jakovljević STAN U NASELJU ZVEZDARA , Beograd

Dve reči: SUPER STE.

Ivan Ćetković ARHITEKTA, TIME STUDIO Beograd

Izuzetna profesionalnost, preciznost i posvećenost poslu, pored sjajnog asortimana proizvoda, razlozi su zbog kojih se iznova vraćam salonu MY WALL i rado ga preporučujem prijateljima i klijentima.

Jelena Milutinović ARHITEKTA ENTERING STUDIO Beograd

My Wall je kompanija koja je bila potrebna ovom gradu , sa širokim dajapazonom materijala koji su izuzetno kvalitetni i sa ljubaznim osobljem koje je uvek spremno da izađe u susret željama kupaca,stvarno ste za svaku pohvalu!

Miša Radumilo ARHITEKTA Beograd

Kao arhitekta sam veoma zadovoljan, da ne kazem 'prezadovoljan' pre svega saradnicima :Marijanom i Vladom, jer u datim okolnostima su imali razumevanja za sve dogadjaje na gradilistu i maksimalno pomogli. O izboru kvaliteta tapeta ne bih govorio, dovoljno je otići u lokal i za 5 min je sve jasno i postavljeno na svoje mesto u svakom smislu reči, od predloga do lagera i isporuke. Jednom rečju: Vas ne treba menjati!
S'poštovanjem,

Nenad Veličković d.a. Beograd

MY WALL To su Marijana i Vladimir.
Izdvaja se od svih ostalih firmi.
Pre svega, šo se u ovom vremenu ( ekonomeske krize), redovno informišu i na naše tržište donose nove proizvode iz regiona, kako bi i mi kao poslovni partneri i građani bili informisani o novim trendovima i materijalima. Ulaganja u marketnig su veoma izražena, od nastupa na sajmovima, do posvećenosti i vremenu, kada želite.
Dogovor se iznad svega poštuje, i sve se završi u skladu sa time.
Osoblje se bira u skladu sa samim ambijentom, elegantno, odmereno i stručno.
Takodje je u komnikaciji i na sastancima, prisutna posvećenost i ne štedi se vreme da se saslušate i da Vam se na miran način prezentuju proizvodi.
Volela bih da MY WALL drugima bude primer poslovanja po svim osnovama.
Srdačno,

Andjelina Plavšin OPREMANJE ENTERIJERA Beograd

Tapete ne bi tako dobro ispale da ih nije zalepio Vaš SUPER majstor Saša. Jako sam zadovoljna uslugom koju sam dobila u "My Wall" salonu, brzinom isporuke i izborom materijala koji je dostupan na lageru. Vidimo se opet...

Iva NEKRETNINE Beograd

Svaki put kada budem imao potpunu slobodu da se igram s prostorom, družiću se sa My Wall-om.

Dragan Filipović ARHITEKTA Beograd

Dosadašnja saradnja sa Marijanom i My Wall-om odlikuje se prožimanjem ideja, sjajnom tehničkom podrškom i nadasve pozitivnom energijom čiji je rezultat izvrsna realizacija posla.

Lidija Avramović ARHITEKTA STUDIO ESPACIO Beograd

Saradnja sa My Wall-om je bila profesionalna, veoma su stručni I što je nama bilo jako bitno, ispoštovali su sve rokove. Kao veoma zadovoljni klijenti , nastavićemo saradnju i u buduće.

Jelena Pucarević ARHITEKTA, TIME STUDIO Beograd

Profesionalnost, ljubaznost, predusretljivost, razumevanje, stručnost i fleksibilnost su odlike Marijane iz MY WALL-a .... pored svih ovih odlika jako prija i kafa sa ratlukom u Vašem izložbenom salonu.

Jovana I Dejan Matejić ARHITEKTA PROAMBO, Beograd

Najbolja prodavnica tapeta u gradu! Marijana i Vlada su izuzetno ljubazni i strpljivi! Već smo dva puta uzimali tapete kod Vas i obožavamo ono što dobijemo! Hvala najlepše na svemu! Vidimo se pri sledećoj kupovini!

Ljubica Petručevska STAN, Beograd

Za My Wall, samo najbolje reči imam, sjajno smo sarađivali.

Zorana Đorđević, fotograf, Beograd