WallArt oživljava vaše zidove sa svojim modernim i ekološki održivim 3D panelima izrađenih od vlaknastih ostataka šećerne trske.

Ova vlakna su od preostalih delova stabljika šećerne trske, kada, nakon što se izvadi sirov šećer, on formira bazu, od kojih se dobija lake za korišćenje i ekološke proizvode.

Sirov materijal koji se koristi za Wall Art 3D panel je 100% biorazgradiv. Nedavno izabran u SAD od strane dizajnera enterijera kao jedan od najboljih i najinovativnijih eco friendly proizvoda godine. Wall Art 3D, paneli za zidove, su izrađeni od obnovljivih izvora koji su biorazgradivi i s toga doprinose održivosti. Wall Art 3D su dizajnirani tako da zajedno, više panela, čine celinu.

Nakon instalacije panel možete bojiti u bilo koju boju koja odgovara vašem enterijeru ili možete napraviti novi ambijent u vašem domu. Wall Art je predstavio svoje 3D zidne panele u Evropi u 2010.

Bili su prvi na tržištu sa ovim ekološkim dekorativnim proizvodom. Za enterijer, u ovom trenutku, postoji 20 različitih modela, panela za zidove, koji su dostupni u My Wall Art 3D. Wall Art reljefni paneli daju novu dimenziju zidovima, uklapajući se u gotovo svaki prostor u kući. My Wall Art 3D, paneli za zidove, oživljavaju vaše zidove.