LAVABILE ACRILICA 830

Periva vinilna boja ekstremne pokrivnosti. Raspoloživa je u 600 tonova po ton karti Valclone. Ekološka, antibakterijska boja koja se razređuje sa vodom. Nema štetnih posledica po zdravlje ljudi, životinja, niti po okolinu. Boja na bazi akrilnih polimera. Otporna je na atmosferske uticaje pri oštrim klimama.

 

INTERNO ESTERNO 800

Periva vinilna boja extremne pokrivnosti. Raspoloživa je u 600 tonova po ton karti Valclone. Nema štetnih posledica po zdravlje ljudi, životinja i okolinu. Pogodna je za unutrašnje i spoljašnje radove. Otporna je na atmosferske uticaje i u oštrim klimama.

 

V88 SATINE I V55 SATINE

Satine V88 (Satine V55 mat) je visoko kvalitetna, periva, antibakterijska i ekološki prihvatljiva boja namenjena za bojenje ekstremno zahtevnih ambijenata (bolnice, vrtići, saune, bazeni, kuhinje, kupatila itd.). Zbog svoje glatkoće, izuzetno se malo prlja, malo privlači čestice prljavštine i nakon prljanja brzo se i lako čisti neutralnim detrdžentima. Superioran kvalitet ove boje potvrdjuje sertifikat izdat od strane eminentnih evropskih instituta, koji potvrdjuje otpornost boje na razna hemijska sredstva i ekstremne uslove upotrebe. Boja se odlikuje izuzetnom pokrivnošću. Toniranje je moguće po VALCLONE ton karti u preko 500 nijansi. Satine poseduje HACCP sertifikat, koji predstavlja sistem bezbednosti hrane koji se zasniva na analizi i kontroli potencijalnih bioloških, hemijskih i fizičkih opasnosti kojima su izložene sirovine, mogućih opasnosti pri rukovanju, proizvodnji, distribuciji i konzumiranju krajnjeg proizvoda. To znači da površine bojene ovom bojom, mogu biti u kontaktu sa hranom. Pogodna je i za prostore u kojima je vlažnost vazduha iznad 80% (termalna kupatila, banje, saune, bazeni ...) Način upotrebe: Nakon pripreme zida - gletovanje Jubolinom, brušenjem i nanošenjem akrilnom impregnacijom Fissativo Acrilico 30G, boju razređenu 15% sa vodom naneti valjkom u dve ruke. Valjak za akrilne boje treba biti korišćen i čist. Boja je namenjena za unutrašnju i spoljašnju upotrebu.

 

 

Tehnička specifikacija